Over Roodenburg

Roodenburg Groep

  • Is betrokken en ambitieus
  • Werkt innovatief
  • Levert maatwerk
  • Is onafhankelijk
  • Biedt altijd meerwaarde

In het samenspel tussen gebruiker, eigenaar, aannemer en installateur creëren wij een optimale situatie.

De grootste winst voor onze klant: het creëren van een ideale (ver)bouwsituatie en energie- en kostenoptimalisatie

Voor steeds meer opdrachtgevers zetten wij onze kennis en kunde al tijdens de planvorming in. Het resultaat: maximaal profijt van ons conceptuele denkvermogen en onze innovatieve oplossingen.

Onze betrokkenheid tonen wij in alles wat wij doen. Voor onze opdrachtgevers zoeken we altijd naar de meest optimale oplossing, met maximale aandacht voor kostenoptimalisatie, een gestroomlijnde logistiek en veel meerwaarde in voorbereiding en uitvoering. Dat doen we vanuit een klantgerichte organisatie, met vaste aanspreekpunten voor u als opdrachtgever.

Duurzaamheid is het fundament van onze organisatie. Dat vertaalt zich niet alleen in onze relatie met u; we voelen ons ook betrokken bij onze leveranciers, de met onze samenwerkende partners en met de wereld om ons heen. We handelen vanuit rechtvaardigheid en respect op alle niveaus. Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft bij ons echt inhoud. Daarom steunen we bijvoorbeeld diverse initiatieven die mens en milieu ten goede komen en werken we voortdurend aan verbetering van onze duurzame installatieoplossingen.

Roodenburg Groep is een familiebedrijf. Dit betekent dat we altijd als één organisatie opereren in dienst van de klant. We ontzorgen; met alle technische kennis in huis, vaste aanspreekpunten, korte lijnen en door snel te schakelen.

Het zijn van een familiebedrijf betekent ook dat we 100 procent onafhankelijk zijn. Een tikkeltje eigenwijs misschien, maar als klant profiteert u altijd. We overtreffen graag uw verwachtingen. Onze gestroomlijnde organisatie stelt ons in staat om uw eisen en wensen snel om te zetten in praktische oplossingen.

Techniek is onze passie. Dit betekent dat onze technische kennis ons onderscheidend vermogen is. Dat bewijzen we met tal van zeer aansprekende projecten.

Het realiseren van de hoogst haalbare energie- en kostenbesparing staat centraal. Dat doen we door altijd de meest ambitieuze, innovatieve en duurzame installatieoplossingen te realiseren.

Daarvoor ontwikkelen we bijzondere technieken en passen die met succes toe. We kijken niet alleen naar een energiezuinige installatie, we maken ook een studie van het gebruik van het gebouw. Dat vertalen we naar een slim ontwerp en de best denkbare praktische oplossing. Van energielabel G naar A. Wij gaan de uitdaging graag aan.

Het al in een vroeg stadium betrokken zijn bij de bouwplannen, behoort tot onze kracht. Het stelt ons in staat om in iedere fase van het ontwerp- en bouwproces maatwerk te leveren. Wij zetten alle technische mogelijkheden op een rij, zodat u een afgewogen keuze kunt maken.

Door onze compacte werkwijze met adviseren, ontwerpen, installeren en beheren onder één dak, zijn wij in staat om maatwerk aan te bieden tegen marktconforme prijzen. Dit levert ons een unieke positie op in de duurzame installatiemarkt. Bij ons levert maatwerk altijd de hoogste besparing op tegen de laagste investering.