Asics Hoofddorp

Opdrachtgever:
Red Company

Sport, gezondheid, samenwerking en transparantie zijn de belangrijkste uitgangspunten voor het nieuwe EMEA hoofdkantoor van Asics. Kenmerkend aan het 11.100 m2 grootte hoofdkantoor zijn de verdiepingshoge ramen en kolomvrije werkvloeren van 2.800 m2 rondom een ruim en licht atrium. Eind oktober 2018 wordt het hoofdkantoor opgeleverd met een WELL Gold en LEED Gold certificering. Het pand voldoet hiermee aan de hoogstaande normen voor gezondheid en duurzaamheid!
Om dit te realiseren zorgen wij voor alle sanitaire, sprinkler, E- en W- installaties. We plaatsen luchtbehandelingskasten en zonnepanelen op het dak van het pand en realiseren lamelklimaatplafonds en een WKO-installatie, die zorgt voor hoge temperatuurkoeling en lage temperatuur CV voor de lamelklimaatplafonds. 
Het nieuwe hoofdkantoor krijgt een gemeenschappelijk park met het nieuwe hoofdkantoor van Danone, waar wij ook opdracht voor hebben gekregen.

 

Beeldmateriaal: Powerhouse Company

Update:
4 Juni 2018

Bij Asics maken we grote stappen met de realisatie van alle werktuigbouwkundige, elektrotechnische, sanitaire en sprinklerinstallaties. De casco installatie is al voor een groot gedeelte gemonteerd. Momenteel worden voorbereidingen getroffen voor het inbouwpakket.