Mall of the Netherlands Leidschendam

Opdrachtgever:
Unibail-Rodamco

De renovatie en uitbreiding van winkelcentrum Leidsenhage naar Mall of the Netherlands in Leidschendam is inmiddels van start gegaan.
Mall of the Netherlands wordt een uniek, volledig overdekt winkelcentrum waar “een dagje uit” centraal staat. Diverse restaurants, nieuwe en bestaande winkels en een bioscoop zullen plaatsnemen in het winkelcentrum.
Wij zijn verantwoordelijk voor de realisatie van de WKO installatie en alle W installaties.

 

Update:
13 Maart 2018

Onze eerste werkzaamheden bij de Mall of the Netherlands zijn gestart! Dit enorme project omvat 13 bouwdelen, deels renovatie en deels nieuwbouw. We werken nu in de bouwdelen van het Zuid gedeelte, waar ook de versmarkt Fresh! zich bevindt. Deze is inmiddels voorzien van vloerverwarming en er is een begin gemaakt aan het CV-en GKW systeem en de gasleidingen. In de kruipkelders realiseren we momenteel alle leidingen van het hoofddistributiesysteem. De verschillende winkeliers krijgen uiteindelijk allemaal een aansluiting op het centrale WKO systeem.

Update:
18 September 2018

Op 28 augustus is het eerste bouwdeel van het project Mall of the Netherlands (voormalig winkelcentrum Leidsenhage) geopend voor het publiek. De Fresh! betreft een versmarkt met verschillende winkels en kiosken, de diversiteit en compleetheid van het vers aanbod is groots.
Wij zijn trots op het resultaat wat er behaald is door de gezamenlijk inspanning van het gehele projectteam en gaan vol enthousiasme verder met de uitvoering van het volgende bouwdeel!

Update:
2 Oktober 2018

Tv West maakt een serie over de bouw van The Mall of the Netherlands. In de uitzending van 24 september werden de hijswerkzaamheden van de luchtbehandelingskasten mooi in beeld gebracht.
Vanaf 7.30 minuten zie je ons, in samenwerking met Heijkoop, in actie!
https://www.omroepwest.nl/tv/programma/170265901/De-Mall/aflevering/170266424/Aflevering-3

Update:
6 mei 2019

Onderstaand artikel verscheen in uitgave nummer 2 dit jaar.

Artikel in Installatie & Bouw