Roodenburg Service

Een goede service vereist echte betrokkenheid

De service van Roodenburg beperkt zich niet tot preventief onderhoud en inspectie van vele soorten technische installaties. De betrokkenheid van onze organisatie gaat verder. Aandacht voor maatwerk en innovatie op gebieden als energieoptimalisatie en klimaatcomfort staat bij ons hoog op de agenda. We denken mee met onze opdrachtgevers en samenwerkende partners en houden ze op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Onze goed opgeleide medewerkers monitoren uw technische installaties en kunnen op afstand uw installatie beheren. Natuurlijk komen we ook ter plekke voor het uitvoeren van onderhoud of verbeteringen.

Altijd een oplossing op maat

Voordat we met u een servicecontract sluiten, besteden we veel aandacht aan de voorbereiding. Wat verwacht u van ons, wat zijn uw eisen en wensen en hoe kunnen wij daar met een oplossing op maat op inspelen? Het resultaat is een duidelijke aanpak, gericht op een zo optimaal mogelijke service van uw technische installatie(s). Daarmee zorgen we ervoor dat de inzet en het resultaat van uw installaties voortdurend up-to-date zijn. We besteden ook veel aandacht aan kostenbeheersing aan uw kant. Bijvoorbeeld door het bieden van aantrekkelijk oplossingen binnen een meerjaren onderhoudsplanning. Op die manier servicen we landelijk een breed scala aan werktuigbouwkundige, sanitaire, sprinkler, WKO en elektrotechnische installaties. Dit doen we onder meer binnen de utiliteitsbouw, laboratoriumindustrie en theater-, museum- en hotelwereld.

Welk contract sluit u?

Roodenburg Service biedt u de mogelijkheid van een aantrekkelijk preventief, correctief, instandhoudings-, meerjaren en prestatiegericht onderhoudscontract. Speerpunten in onze aanpak zijn: energiezuinige gebouwen, efficiƫnt technisch onderhoud en slimme afvalstromen.

Roodenburg Service voldoet aan de eisen volgens BRL6000-21, BRL 100, VCA**, ISO 14001, ISO 9001, SCIOS scope 1 en 2, F gassen (STEK). Alle servicewerkzaamheden zijn uiteraard gekoppeld aan de garantievoorwaarden.