Wat je er allemaal bij krijgt

We zetten hoog in op scholing

Bij ons is er geen vast opleidingsbudget. Wij gaan minimaal één keer per jaar om tafel om te bespreken welke ambitie je hebt en wat je nodig hebt om dit doel te behalen. De ontwikkelingen gaan namelijk razendsnel. Trainingen volgen of verder studeren en werken en leren tegelijk? Alles is bespreekbaar!

Vitaliteitsbudget

Jaarlijks krijgt iedereen een ruim vitaliteitsbudget. Je bepaalt zelf waarvoor je dit budget inzet: nieuwe hardloopschoenen, ski-les, massages van je nek en schouders of een cursus mindfulness? Het mag allemaal. Daarnaast kan je naar een van de aangesloten sportscholen tegen een gereduceerd tarief.

Gezellig grand-café

Wij beschikken over een gezellige bedrijfskantine waar je kunt lunchen of je thuis gesmeerde boterhammen kunt nuttigen samen met je collega’s. Uiteraard ontbreken tafelvoetbalspel, pooltafel en bar niet. Hier wordt altijd gretig gebruik van gemaakt.

Een hoop gezelligheid

Roodenburg heeft een actieve personeelsvereniging, die
regelmatig leuke activiteiten en uitstapjes organiseert.
Vaak wordt hiervoor ook je partner uitgenodigd. Onze
eindejaarsborrels en feesten net voor de zomervakantie zijn beroemd. En dat de sfeer goed is blijkt wel uit het feit dat onze collega’s jaarlijks met elkaar op wintersport gaan.

Sparta naar voren!

Wij zijn al ruim 35 jaar sponsor van Sparta. Wil jij een keer op de tribune van Het Kasteel of met je team of relaties in onze skybox aanwezig zijn tijdens een wedstrijd? Geen probleem! En wij sponsoren meer. Je kunt zelf ook projecten aandragen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ruime thuiswerkmogelijkheden

Soms kan het handig zijn om thuis te werken. Bijvoorbeeld als je ongestoord met iets aan de slag wilt, of als dit makkelijker te combineren is met iets privés. Bij ons kan je – als je werk het toestaat – ook structureel 1 á 2 dagen per week thuiswerken. Wel houden wij graag contact met iedereen.

Erkend leerbedrijf

Op zoek naar een stage- of een afstudeerplek? Bij ons kan het! Wij zijn erkend leerbedrijf, dus je kunt bij ons terecht voor een hbo-, mbo- tot zelfs een korte vmbo-stage – op de bouwplaats of op kantoor. En je zult niet de eerste zijn die na afloop van je stage gezellig blijft hangen.

Kennisdeling

Wij houden kennis niet graag voor onszelf. Heb je een
interessante training gevolgd en wil je de kennis en inzichten die je hebt opgedaan overdragen? Via de Roodenburg Academy deel je de laatste trends en ontwikkelingen met je collega’s.

Team Duurzaam en Team Techniek

Ons Team Techniek houdt zich bezig met innovatie en
standaardisatie en zorgt ervoor dat bruikbare nieuwe
technieken worden doorgevoerd. Het Team Duurzaam richt zich op mens, maatschappij en milieu. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere leefomgeving en een beter klimaat. Natuurlijk zijn alle ideeën welkom en kan jij je ook aansluiten bij deze teams!

Bonus

Een leuk extraatje: ben je bij ons in vaste dienst, dan maak je kans op een bonus boven op het salaris. De hoogte van de bonus is deels afhankelijk van de prestaties van het bedrijf in het afgelopen jaar, en deels van het behalen van jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen.

Uniek kantoor in leuke omgeving

Kom je bij ons op kantoor werken? Dan staat je bureau in een sfeervol pand in een leuke woonwijk in Krimpen aan den IJssel. Binnen enkele minuten wandel je in je lunchpauze naar het winkelcentrum en je kunt altijd gratis parkeren voor de deur. Weer eens wat anders dan op een saai industrieterrein!

Iedereen is gelijk

Bij Roodenburg is iedereen welkom: jong, oud, man, vrouw en met welke culturele achtergrond dan ook. Bij ons vind je ook geen strakke pakken en is iedereen benaderbaar. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid en je bent onderdeel van een hecht team.

Staat jouw droombaan nu
niet tussen onze vacatures?