Ons kwaliteitsmanagementsysteem is ISO 9001 gecertificeerd. Wij beheersen, en waar nodig, verbeteren onze bedrijfsprocessen. Hiermee zorgen wij ervoor dat we voldoen aan de internationale norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Behoeften, eisen en wensen van partners en andere belanghebbenden staan hierbij centraal! Ook van onze partners verwachten wij maximale inzet voor het behalen van de hoogste kwaliteit.

Uiteraard voldoen wij aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen!

Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid. Samen met onze partners vergroten wij dagelijks het bewustzijn op het gebied van veilig werken. Met en voor elkaar creƫren wij zo de gewenste veilige werkomgeving!

Veiligheid in de uitvoering


Wij voldoen graag aan de hoge eisen op het gebied van veiligheid. Niet voor niets hebben wij ons laten certificeren voor de Veiligheidsladder waarbij wij op trede 2 zijn ingestapt. Jaarlijkse deelname aan de Bewust Veilig Dag is hier een mooie aanvulling op!

Samen Bewust Veilig

Gedragsregels en statistieken


Een veilige werkomgeving vraagt om duidelijk gedragsafspraken. Wij hebben een proactieve houding en nemen verantwoordelijkheid voor onze veiligheid en die van anderen. Bij onveilig gedrag zullen wij anderen aanspreken, maar zelf ook openstaan voor feedback. Alle (bijna) veiligheidsincidenten worden gemeld en indien nodig stoppen wij met ons werk. Het spreekt voor zich dat wij alle benodigde veiligheidsopleidingen up-to-date houden en met elkaar leren van (bijna) veiligheidsincidenten om deze in de toekomst te vermijden.

Certificeringen