Danone Hoofddorp

Opdrachtgever:
R
ed Company

Het nieuwe hoofdkantoor van Danone is in aanbouw, zij vestigen zich op hetzelfde terrein als het nieuwe hoofdkantoor van Asics, waarvoor wij ook opdracht hebben gekregen. Beide hoofdkantoren krijgen een gemeenschappelijk park inclusief parkeergarage met 36 “slimme laadpalen”. Danone heeft de filosofie “One Planet, One Health”, dit willen zij graag laten terugkomen in het ruim 9.000 m2 grootte pand. De filosofie is terug te vinden in de belangrijkste kenmerken van het pand; duurzaamheid, gezondheid en een comfortabele werkomgeving. Om hieraan te voldoen plaatsen wij een LBK, zonnepanelen, klimaatplafonds, sprinklers en een WKO installatie, die zorgt voor hoge temperatuur koeling en lage temperatuur CV voor de klimaatplafonds. Daarnaast realiseren we alle sanitair en E- installaties.
Eind december 2018 zal het nieuwe hoofdkantoor van Danone worden opgeleverd met een Well Gold en LEED Gold certificering!

 

Beeldmateriaal: Powerhouse Company

 

Update:
27 Februari 2019

Het nieuwe hoofdkantoor van Danone in Hoofddorp wordt in hoog tempo gerealiseerd. De geweldige samenwerking met alle partijen zorgt ervoor dat er weer flinke stappen gezet zijn. Onze missie “Samen Ambities Realiseren” komt tijdens dit project absoluut tot zijn recht!

Update:

20 Maart 2019

Artikel in het eerste nummer van 2019 in Installatie & Bouw

Artikel in Installatie & Bouw