Dow Benelux Terneuzen

Opdrachtgever:
Cordeel Nederland B.V.

Met trots kunnen wij melden de opdracht te hebben ontvangen voor het realiseren van de werktuigbouwkundige, sanitaire, elektrotechnische en sprinklerinstallaties in het nieuwe hoofdkantoor van Dow Benelux. Dit kantoor is in aanbouw op het Maintenance Valuepark in Terneuzen.
Naast dit kantoor, met een oppervlakte van 17.000 m2, verrijst een werkplaats.

Ook op dit project liggen de eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid hoog. Uiteraard stellen wij alles in het werk om dit mooie pand te voorzien van een Breeam Very Good certificaat.
Vanaf eind februari starten wij onze werkzaamheden om, in een tijdsbestek van slechts 10 maanden, dit project naar ieders tevredenheid op te leveren.

Update:
30 April 2018

Afgelopen week is het hoogste punt van het nieuwe hoofdkantoor bereikt! Wij zijn, samen met onze partners, vol enthousiasme gestart. Het leidingwerk op de verdiepingen, voor de verwarming en koeling ten behoeve van de klimaatplafonds, wordt aangelegd. We plaatsen de luchtkanalen, realiseren de kabelgoten en ook met het leidingwerk voor de sanitaire installaties is een begin gemaakt. Komende week worden de luchtbehandelingskasten geplaatst.

Update:
17 December 2018

De workshop is opgeleverd! We gaan vol enthousiasme door om ook het duurzame hoofdkantoor binnen enkele weken op te leveren.