Rabobank Gouda

Opdrachtgever:
Dura Vermeer
Kraaijvanger

Eind 2016 is gestart met de bouw van een nieuw duurzaam kantoor voor Rabobank Gouwestreek in Gouda. Roodenburg gaat in dit nieuwe pand de WKO, werktuigbouwkundige, sanitaire en sprinklerinstallaties plaatsen.
Het wordt een multifunctioneel gebouw aan de Burgemeester Jamessingel waarin de huidige vier Rabobank-vestigingen in Gouda zullen opgaan.
Het gebouw wordt gebouwd volgens BREEAM-Excellent certificering en beschikt daarmee over hoge duurzaamheidskenmerken. Het wordt daarmee één van de meest duurzame kantoorgebouwen in Gouda.

 

Update:
25 September 2017

Het hoogste punt van de nieuwbouw Rabobank Gouda is behaald! Ondertussen hebben we de eerste twee verdiepingen voorzien van het leidingwerk ten behoeve van de klimaatplafonds. Ook starten we volgende week met de installatie van de sprinklerinstallaties.

Update:
14 November 2017

Er zijn grote stappen gezet bij Rabobank Gouda! De luchtbehandelingskasten zijn op het dak gehesen en de aansluitingen van alle luchtkanalen worden momenteel in de technische ruimte gerealiseerd. Het leidingwerk op alle verdiepingen en op de begane grond is inmiddels volledig afgerond. Momenteel wordt op de entresol het leidingwerk aangesloten.

Update:
30 April 2018

We zijn nog volop aan het werk bij dit duurzaamste project van Gouda. De klimaatplafonds van de 4 verdiepingen zijn aangebracht en inmiddels zijn we ook op de begane grond/entresol gestart met de montage van de klimaatplafonds.
Naast de techniekruimte waar de luchtbehandelingskasten staan opgesteld is een droge koeler op het dak geplaatst ten behoeve van de WKO installatie. De bronnen voor de WKO en Sprinklerinstallaties zijn geboord en de terreinleidingen aangelegd. De meet -en regelinstallatie is zover aangelegd dat we snel kunnen starten met het testen en inregelen van de installatie.