Designed by Powerhouse Company. Developed by RED Company. Photography by Sebastian van Damme.

Opdrachtgever:
Pleijsier Bouw
Looptijd:
Juli 2017-Oktober 2019
Oppervlakte:
11.000m2
Installaties:
W, S, E, Sprinkler en WKO-installatie

Een WELL Gold en een LEED Gold certificering, de hoogstaande normen voor gezondheid en duurzaamheid, daaraan moest het nieuwe hoofdkantoor van Asics voldoen. Om dit doel te bereiken zijn diverse features en credits vanuit de WELL en LEED opgenomen in het project welke in de diverse installaties door ons zijn uitgewerkt. De reviews voor beide certificeringen lopen nog.

Binnen onze opdracht waren wij verantwoordelijk voor alle sanitaire, sprinkler, E- en W-installaties. We plaatsten luchtbehandelingskasten en zonnepanelen op het dak van het pand en realiseerden lamellenklimaatplafonds en een WKO-installatie. Deze zorgt voor hoge temperatuur koeling en lage temperatuur verwarming voor o.a. de lamellenklimaatplafonds.

Het schitterende transparante pand is voorzien van kantoren, vergaderruimten, een showcase, een showroom, fitnessruimte, restaurant en keuken en een Asics brandstore. Daarnaast heeft het een gemeenschappelijk park met het nieuwe hoofdkantoor van Danone, één van onze andere onlangs opgeleverde projecten.