© Frank Hanswijk

Opdrachtgever:
Cordeel Nederland B.V.
architect:

GROUP A
Looptijd:
Oktober 2017-Maart 2019
Oppervlakte:
17.000m2 + 2.500m2
Installaties:
W, E, S en Sprinklerinstallatie

Het nieuwe hoofdkantoor van Dow Benelux, producent van basischemicaliën en kunststoffen, is gehuisvest op het Maintenance Valuepark in Terneuzen. Met de ambitie, het behalen van een BREEAM ‘Very Good’ certificering, lagen de eisen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid uiteraard erg hoog.

In opdracht van Cordeel Nederland B.V. hebben wij door het realiseren van alle werktuigbouwkundige, sanitaire, elektrotechnische en sprinklerinstallaties een bijdrage mogen leveren aan het behalen van de beoogde doelstelling!

Update:

25 Maart 2019

Dit artikel verscheen in het eerste nummer dit jaar.

Artikel in Installatie & Bouw

 

Historie: Nieuwsbericht 2 oktober 2017

Op het Maintenance Valuepark, een bedrijventerrein van bijna 10 hectare, in Terneuzen zal het schitterende nieuwe kantoor met bijbehorende werkplaats en parkeerterrein voor Dow Chemicals Benelux gevestigd worden. In opdracht van Cordeel Nederland B.V. realiseren wij de complete W, S , E en Sprinklerinstallaties. Op deze nieuwe locatie is plaats voor duizend werknemers. Met het gehele team hebben we de ambitie om het Breeam very good certificaat te behalen!

Historie updates

30 April 2018

Afgelopen week is het hoogste punt van het nieuwe hoofdkantoor bereikt! Wij zijn, samen met onze partners, vol enthousiasme gestart. Het leidingwerk op de verdiepingen, voor de verwarming en koeling ten behoeve van de klimaatplafonds, wordt aangelegd. We plaatsen de luchtkanalen, realiseren de kabelgoten en ook met het leidingwerk voor de sanitaire installaties is een begin gemaakt. Komende week worden de luchtbehandelingskasten geplaatst.

17 December 2018

De workshop is opgeleverd! We gaan vol enthousiasme door om ook het duurzame hoofdkantoor binnen enkele weken op te leveren.