Opdrachtgever:
Dura Vermeer en Kraaijvanger
Looptijd:
Maart 2017-Oktober 2018
Oppervlakte:
5.000 m2
Installatie:
W, S en WKO installatie

Na een bouwperiode met intensieve samenwerking tussen de verschillende partijen, is Gouda één van de duurzaamste gebouwen binnen de stad rijker, Rabobank Gouwestreek. Vier voormalige kantoren huisvesten zich nu in dit schitterende pand. Wij hebben zorggedragen voor de sanitaire, sprinkler en werktuigkundige installatie inclusief warmte- en koudeopslag (wko) systeem. Dit multifunctionele kantoorgebouw aan de Burgermeester James singel is gebouwd volgens de Breeam-Excellent certificering en met de hoogste comfortklasse in de kantoorruimten. Deze is mede gerealiseerd door de toepassing van klimaatplafonds, CO2-geregelde ventilatie en een goed doordachte regelinstallatie.

Historie updates

25 September 2017

Het hoogste punt van de nieuwbouw Rabobank Gouda is behaald! Ondertussen hebben we de eerste twee verdiepingen voorzien van het leidingwerk ten behoeve van de klimaatplafonds. Ook starten we volgende week met de installatie van de sprinklerinstallaties.

14 November 2017

Er zijn grote stappen gezet bij Rabobank Gouda! De luchtbehandelingskasten zijn op het dak gehesen en de aansluitingen van alle luchtkanalen worden momenteel in de technische ruimte gerealiseerd. Het leidingwerk op alle verdiepingen en op de begane grond is inmiddels volledig afgerond. Momenteel wordt op de entresol het leidingwerk aangesloten.

30 April 2018

We zijn nog volop aan het werk bij dit duurzaamste project van Gouda. De klimaatplafonds van de 4 verdiepingen zijn aangebracht en inmiddels zijn we ook op de begane grond/entresol gestart met de montage van de klimaatplafonds. Naast de techniekruimte waar de luchtbehandelingskasten staan opgesteld is een droge koeler op het dak geplaatst ten behoeve van de WKO installatie. De bronnen voor de WKO en Sprinklerinstallaties zijn geboord en de terreinleidingen aangelegd. De meet- en regelinstallatie is zover aangelegd dat we snel kunnen starten met het testen en inregelen van de installatie.