Opdrachtgever:
Impact Vastgoed, Züblin en Hori
Looptijd:
Augustus 2016-November 2017

Oppervlakte:
22.000 m2
Installatie:
W, S, en WKO installatie

De transformatie van kantoorgebouw The Cloud, waarin voorheen 2 banken waren gehuisvest, is voltooid. The Cloud is een flexibel in te richten kantoorpand geworden waarbij wordt voldaan aan alle hoge eisen van de BREEAM “Very Good” certificering. Bovendien is het pand opgeleverd met een energielabel A!

Onze verantwoordelijkheid aan het behalen van dit mooie resultaat bestond uit het realiseren van alle werktuigbouwkundige en sanitaire installaties. We hebben onder andere op het dak van The Cloud luchtbehandelingskasten geplaatst waarmee de lucht wordt gezuiverd en voor hergebruik van energie warmte wordt teruggewonnen. Samen met de gerealiseerde WKO installatie zorgen de installaties voor een ideaal binnenklimaat in het gehele gebouw. De parkeergarage is voorzien van parkeergarageventilatie, hierbij is ook rekening gehouden met de brandveiligheid door middel van het plaatsen van een watermist sprinklerinstallatie.
Daarnaast hebben we uitsluitend sanitair met alle waterbesparende maatregelen gebruikt.

De beperkte ruimte op het bouwterrein heeft tijdens de transformatie voor de nodige uitdagingen gezorgd, die we met enthousiasme en nauwe afstemming met alle bouwpartijen zijn aangegaan met als resultaat een mooi, duurzaam, innovatief en toekomstgericht gebouw geheel volgens alle gewenste richtlijnen!

 

 

Historie: Nieuwsbericht 16 Februari 2018

Het casco gebouw The Cloud is al enige tijd geleden opgeleverd en ook de meeste huurders hebben inmiddels hun intrek genomen. Voor Amazon, @Leisure en Uber hebben we diverse wensen vervuld. Van kleinere aanpassingen van installaties tot de realisatie van een gehele keuken. We zijn nu in de afrondende fase voor Spaces beland en kijken terug op een geslaagd project. The Cloud, een duurzaam, innovatief, modern en toekomstgericht gebouw kan volledig in gebruik genomen worden!